Meubels leasen

Meubel lease is een uitkomst als je nog niet de middelen hebt om een compleet interieur in een keer aan te schaffen. Maar ook als je slechts tijdelijk meubels nodig hebt is dit een ideale oplossing. En natuurlijk wanneer je snel uitgekeken bent op meubelen en vaker wilt veranderen. Lease dan ook je meubels en ruil ze in voor een andere look en stijl. 

Hoe werkt het?

Meubels leasen kan via drie soorten budget-pakketten:

  • Refurbished
  • Basic
  • Medium
  • Luxe

In onze webshop kun je per pakket een keuze maken uit een selectie van diverse nieuwe meubelen en andere woonartikelen. Alleen in het pakket refurbished vind je gebruikte meubelen die eerder geleased en weer ingeruild zijn. Bij de andere drie pakketten krijg je nieuwe producten. 

De meubels en overige artikelen die je gekozen hebt uit het pakket worden zo snel mogelijk bij je thuis gebracht. Je betaalt vervolgens een leasebedrag per maand voor het gebruik van de artikelen. Na een afgesproken leaseperiode kun je de artikelen alsnog aanschaffen voor de restwaarde als je dat wilt. Zo niet dan heb je de keuze om ze te laten ophalen, of om te ruilen voor nieuwe meubelen. Ook is het mogelijk om je pakket te upgraden naar een hoger pakket. 

Neem contact met ons op voor meer informatie of een afspraak. Indien gewenst stellen we het pakket in overleg samen.